Testare gratuită

        Testarea pentru vizitatorii magazinului on-line SUP.MD este GRATIS și funcționează în felul următor:

Înscrieți-vă pentru test-drive  al placii gonflabile (în continuare SUP board) la telefonul - +373 69446767. Împreună cu instructorul vă programați pentru ziua, ora și locul potrivit pentru testare. Testarea SUP bordului se desfășoară împreună cu instructorul în condiții reale (pe apă) și durează timp de 20 min. Instructorul Vă va demonstra cum să vâsliți, cum să stați în poziție corectă, precum și regulile de securitate pe apă. Dacă doriți să închiriați placa pe un timp îndelungat, de exemplu pentru 1 oră sau 2 ore, tot în aceeași zi, costul va fi de 180 lei ora, sau 350 lei (pentru 2 ore). 

Copii până la 10 ani pot urca pe placă împreună cu părinții, adolescenții la fel pot testa plăcile cu supravegherea părinților.  Testați SUP bordul atât cât Vă doriți, deoarece la procurarea plăcii, NOI vă vom returna suma banilor integral utilizați la testarea SUP bordului (nu mai mult de 2 ore).

Dacă intenționați să faceți o achiziție al unui SUP bord, rugăm să ne informați în prealabil și noi pentru testare vom face tot posibilul să aducem modelul plăcii pe care inteționați să o procurați.

NOTĂ: Testare va avea loc numai în condiții meteorologice favorabile (fără ploaie și viteză a vântului mai mică de 6 m/s).  Este necesar să aveți haine de schimb (deoarece există probabilitatea de a înmuia picioarele sau pantofii în apă). Pentru chirie este necesar să lăsați gaj - buletin de identitate sau permis de conducere.